Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook-függőknek

Három nap és startol a Bánkitó Fesztivál!

2011.08.01. 15:02 doridud

 Még 3 nap és startol az ország legszexibb fesztiválja, a Bánkitó Fesztivál! Civil-, bringás-, gyermek- és kultprogramok tucatjai várnak mindenkit a bánki tóparton. Nappal beszélgetések és workshopok, filmvetítések és társadalmi műhelyek követik egymást, estétől hajnalig pedig több zenei színpad programjai szórakoztatnak.

 

 

 

 

2011-ben harmadik alkalommal 3 napon keresztül települnek bringások, környezettudatos emberek, kisgyermekes családok, nyitott kreatívok és civilek a bánki tó festői szépségű partjára.

 

Bringások, mert idén is lesz tekerés a tóra, biciklis akadályverseny és helyismereti élményvetélkedő, sprint, gold sprint és ügyességi versenyek.

 

Környezettudatos emberek, mert idén is repohárba szolgáljuk fel az italokat, szelektíven gyűjtjük a hulladékot, és mindent megteszünk, hogy vigyázzunk arra a csodás természeti környezetre, amit három napig élvezhetünk.

 

Kisgyermekes családok, mert a Cellux csoport hulladékokból készülő játékai a kicsik és nagyok ökológiai tudatosságát erősítik, a SzevaSZ csoport és a noha Stúdió és Alkotóműhelye vár játékokkal, a Családi Üdülőben pedig a fesztivál mindhárom napján 10 és 19 óra között gyermekfoglalkoztatás zajlik, tapasztalt szülők és óvópedagógusok irányításával.

 

Nyitott kreatívok és civilek, mert a Város Mindenkié Csoport interaktív workshopot és kihelyezett osztályfőnöki órát tart a hajléktalanságról, Bódis Kriszta és csapata a hétesi alkotótábor sikereit és mindennapjait mutatja be, Pásztor Eszter a bódvalenkei freskófalu foglalkoztatási projektjéről mesél.Egy szóval több tucat civil szervezet és helyi hős mutatkozik be és kerül testközelbe a közönséggel a fesztivál három napja során, miközben mindenkinek lehetősége nyílik ismereteket szerezni, és véleményt formálni olyan lényeges kérdésekről, melyek mindennapi életünk szintjén is folyamatosan a látóterünkben kerülnek, mégsem kapnak megfelelő fókuszt.

 

Estétől hajnalig pedig minden a szórakozásról szól, négy színpad zenei programjai közül válogathattok.

 

Zenei fellépők a teljesség igénye nélkül:

Cadik Travel Agency Live feat Mango&D Stu/Kiégő Izzók, Erik Sumo feat. Kiss Erzsi, Fixie4 (S*10 Rec), Kalbata (Soul Jazz Records, IL), Kishúg - Szalóki Ági & Borlai Gergő, Korai Öröm, Másfél feat. Gaya, Realistic crew, The Qualitons feat. Abate Berihun (IL-ETH), S*10 Records , Robur Sound System 

 

BÁNKITÓ FESZTIVÁL 2011. augusztus 4-5-6.

mert Magyarország nem volt, hanem LET’S DANCE! 

 

Jegyek:

a Fogasházban a készlet erejéig: napijegy (3.500.-), bérlet (8.000.-)

elővételben: napijegy (4.000.-), bérlet (10.000.-)

a helyszínen napijegy 21 óráig: 5.000.-,21 órától 4.000.-.  bérlet 14.000.-

További infók: http://tekerjatora.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: bánkitó fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://bankitofesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr503117195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása